Acasă Social Sustinatorii lui Dan Diaconescu i-au facut site

Sustinatorii lui Dan Diaconescu i-au facut site

201
1
DISTRIBUIȚI

La scurt timp dupa retinerea lui Dan Diaconescu, pe internet a apărut un website intitulat solidaritatedandiaconescu.ro unde mai multe personalităţi din România şi-a exprimat susţinerea pentru vedeta de la OTV.

Printre fanii lui Dan Diaconescu si-au declarat sustinerea Oana Zavoranu, Adrian Paunescu si Magda Ciumac, insa administratorii site-ului au postat si parerea lui Mircea Badea, care a comentat subiectul aseară, în emisiunea „În gura presei”, de la Antena 3: „este o acţiune de credibilizare a DNA”.

Adrian Păunescu este un invitat destul de frecvent în studioul „Dan Diaconescu Direct”. Ieri, la OTV, poetul a intervenit în direct pentru a lămuri relaţia sa cu Dan Diaconescu şi pentru a acuza arestarea jurnalistului de către DNA. „Sunt atât de necăjit. Dan Diaconescu este un jurnalist care face din adevăr o profesiune. Îmi pare rău că, după 20 de ani, am ajuns într-un punct mai jos faţă de cel din care am plecat. Îmi pare rău că nu sunt atât de puternic încât să ies în stradă”, a spus Păunescu.

Despre „omul Dan Diaconescu”, Oana Zavoranu spune că nu l-ar vedea „excrocând sau înşelând pe cineva”. „Relaţia mea cu Dan Diaconescu – spunea fosta prezentatoare de la OTV – s-a bazat pe o prietenia foarte frumoasă, care continuă şi în prezent. Sunt prietenă cu Dan de şase ani. Nu îl văd pe omul Dan Diaconescu excrocând sau înşelând pe cineva. Despre afaceristul Dan Diaconescu, nu pot să spun dacă ar face sau n-ar face, dacă ar şantaja sau nu. Nu pot să mă bat cu pumnii în piept şi să zic da sau nu”, a spus Oana Zăvoranu pentru evz.ro.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU