Acasă Social Premierul Boc, atacat cu ouă la Galaţi

Premierul Boc, atacat cu ouă la Galaţi

87
1
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au aruncat cu ouă şi o roşie înspre Emil Boc, în momentul în care acesta a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, unde a avut loc şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă. Cei trei au fost reţinuţi de către jandarmi.

În momentul în care Emil Boc a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, doi bărbaţi şi o fată au aruncat cu două ouă şi o roşie înspre acesta, însă alimentele nu l-au atins pe premier, ci s-au spart pe asfalt, anunţă Mediafax.

Cei trei l-au aşteptat pe Boc să iasă din Prefectură, iar când acesta a apărut, i-au strigat: „Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Boc să ne asculte” şi au aruncat înspre el cu ouă şi o roşie. Din primele informaţii oferite de autorităţi cei ar fi membri ai PNŢCD Galaţi.

Imediat, cele trei persoane au fost reţinute de către jandarmi, iar premierul Emil Boc s-a urcat în maşină şi a plecat spre localitatea gălăţeană Şendreni.

Legat de incident, premierul Emil Boc a declarat că nu a observat momentul când trei persoane au aruncat spre el, la Galaţi, cu ouă şi o roşie, dar că dreptul la protest nu poate fi oprit, concluzionând incidentul cu expresia „Asta-i viaţa!”. „Sincer, nu am văzut nimic. Dreptul la protest nu poate fi oprit. Asta-i viaţa”, a spus Boc.

Premierul Emil Boc s-a aflat la Galaţi, unde a participat la şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, la care au fost prezenţi prefecţii judeţelor Galaţi, Tulcea şi Brăila şi unde s-a discutat planul de măsuri ce trebuie luate în cazul producerii unor inundaţii în zonele respective.

Din municipiul Galaţi, Emil Boc se deplasează în localitatea gălăţeană Şendreni, unde echipele de intervenţie au lucrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ridicarea unui al treilea dig de protecţie a localităţii, în prelungirea celui exerimental, montat vineri, fiind vorba despre trei – patru kilometri de dig pentru apărarea de inundaţii a o sută de case care sunt în pericol să fie inundate.

Sursa: Jurnalul.ro


DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU