Acasă Mioritic Vlad Ionescu ii ia apararea Biancai Dragusanu

Vlad Ionescu ii ia apararea Biancai Dragusanu

158
0
DISTRIBUIȚI

bianca-dragusanuAsistenta emisiunii „Un Show Păcătos” de la Antena 1 neagă acuzatiile apărute ieri în presă, conform cărora a jignit-o pe Teo Trandafir in timpul unui curs la „Scoala de televiziune”, numind-o „vacă împuţită”. De partea Biancai se situeaza si Vlad Ionescu, fondatorul „Scolii de televiziune”.

Bianca Dragusanu a afirmat ieri seara, in cadrul emisiunii a carei asistenta este, ca toate acuzatiile aparute ieri in ziarul Ring, care au fost preluate ulterior de toata presa, nu sunt altceva decat niste minciuni menite sa o tarasca inca o data in mijlocul unui scandal.

Bianca a afirmat ca momentele penibile in care ar fi jignit-o pe Teo Trandafir nu au avut loc niciodata, si ca se gandeste la posibilitatea sa actioneze ziarul Ring in judecata pentru daune morale.

vlad ionescuDealtfel, de partea Biancai Dragusanu a intervenit si Vlad Ionescu, fondatorul „Scolii de televiziune”, care tine legatura permanent cu Teo prin sms-uri, acesta afirmand ca in momentul in care filmul compromitator pentru Bianca va aparea, el isi va inchide afacerea.