Acasă 'Round da world Red Hot Chili Peppers au confirmat prezenta la MTV EMA -Belfast

Red Hot Chili Peppers au confirmat prezenta la MTV EMA -Belfast

254
0
DISTRIBUIȚI

MTV a anuntat prima prestatie live de la ceremonia de decernare a Europe Music Awards care in acest an va avea loc la Belfast : Red Hot Chili Peppers!

RHCP 2_Clara BalzaryPremiati cu mai multe discuri de Platina si Premii GRAMMY, si la scurt timp dupa ce tocmai au lansat noul album “I’m With You” , legendarii funk rockers din California promit sa ofere un super concert atit pentru fanii din Belfast cit si pentru cei din toata lumea care vor urmari Premiile MTV. Prezentata de actrita si cintareata Selena Gomez, aceasta a 18-a editie a MTV EMA ce va avea loc in Irlanda de Nord va putea fi vazuta live in Romania, la MTV, pe 6 noiembrie incepand cu ora 23.

“Nu am mai cintat in in Belfast de foarte mult timp, asa ca asteptam cu nerabdare sa urcam pe scena la  MTV EMA 2011 si sa ne intilnim cu fanii nostri de acolo!” declara Red Hot Chili Peppers.

Pentru prima data in istoria premiilor decernate de MTV, show-ul va fi prezentat din 3 locatii diferite situate in Belfast. Belfast Odyssey Arena va fi locatia principala, urmand ca celelalte doua sa fie anuntate in urmatoarele saptamini.

“Suntem foarte incantati ca vom sarbatori orasul Belfast si traditia sa indelungata in ceea ce priveste muzica prin show-ul din acest an a MTV EMA. Pentru prima oara ne vom desfasura in 3 locatii. Aceste 3 scene vor oferi fanilor o experienta unica si fara precedent de a trai live muzica premiilor MTV Europe Awards” a declarat Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming / Events for Viacom International Media Networks.

Despre RED HOT CHILI PEPPERS

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rock-ului, Red Hot Chili Peppers a vandut mai mult de 60 de milioane de albume, inclusiv 5 LP-uri multi premiate cu Discul de Platina, a cistigat 6 Premii GRAMMY: „Best Rock Album” pentru Stadium Arcadium, „Best Rock Performance By a Duo or Group” pentru „Dani California,” „Best Rock Song” pentru „Scar Tissue,” si „Best Hard Rock Performance With Vocal” pentru „Give It Away.” Red Hot Chili Peppers este compusa din Anthony Kiedis (voce), Flea (bas), Chad Smith (tobe), Josh Klinghoffer (chitara).

DISTRIBUIȚI