Acasă 'Round da world Mel Gibson isi ameninta fosta iubita cu o bata de baseball (AUDIO)

Mel Gibson isi ameninta fosta iubita cu o bata de baseball (AUDIO)

148
1
DISTRIBUIȚI

Starul american a fost inregistrat in timp ce ii spunea la telefon fostei lui iubite ca i-ar sparge capul cu o bata de baseball.

Recent au fost postate pe internet înregistrări audio în care Gibson recunoaşte că a bătut-o pe fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, şi că a folosit în mai multe ocazii termeni rasişti şi injurii la adresa acesteia. Într-una dintre aceste înregistrări, Oksana Grigorieva, în vârstă de 40 de ani, l-a întrebat pe Mel Gibson, cu care are o fetiţă, născută în octombrie 2009: „Ce fel de bărbat eşti tu, să loveşti o femeie ce ţine în braţe un copil şi să-i spargi dinţii în două rânduri?”.

Actorul i-a răspuns: „Acum eşti furioasă? Ştii ceva? Ai meritat-o pe deplin”….”Ai nevoie de un doctor! Ai nevoie de un transplant de creier! Ai nevoie de suflet!” se poate auzi pe ultima inregistrare postata pe internet.

Mel Gibson, care a fost lasat balta saptamana trecuta si de agentia cu care colabora, admite la telefon ca si pe plan profesional este terminat: „M-ai folosit, nenorocito! Cariera mea este terminată”, i-a strigat actorul Oksanei.

Gibson şi Grigorieva s-au despărţit, conform presei, în aprilie, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

La sfârşitul lunii iunie, Grigorieva ar fi obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Gibson, susţinând că acesta ar fi lovit-o peste faţă şi i-ar fi scos doi dinţi în timpul unei altercaţii, în ianuarie. Gibson a solicitat la rândul lui în instanţă ca fostei sale iubite să nu i se permită să vorbească în public despre caz şi despre înţelegerea la care au ajuns privind custodia fiicei lor, posibilităţile de vizitare şi susţinerea materială a copilului.

Scandalul pune în pericol toate proiectele pe care acorul le are în derulare. Cel mai recent film al său, „The Beaver”, este în post-producţie şi încă nu s-a stabilit data lansării. Actorul australian a ţinut prima pagină a ziarelor şi în 2006, după ce a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate. Actorul a fost condamnat atunci la trei ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 1.300 de dolari, după efectuarea unei cure de dezalcoolizare. Arestarea sa a fost, însă, dublată de un alt scandal, deoarece actorul australian a făcut cu acea ocazie mai multe comentarii antisemite, pentru care şi-a cerut scuze ulterior.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU