Acasă 'Round da world Mel Gibson face deja terapie ca sa isi revina dupa relatia cu...

Mel Gibson face deja terapie ca sa isi revina dupa relatia cu fosta iubita

90
0
DISTRIBUIȚI

Mel Gibson si-a dat seama de luni bune ca relatia cu fosta sa partenera, Oksana Grigorieva, nu mai merge, conform unor prieteni apropiati. In momentele in care o lume intreaga asculta cu stupefactie inregistrarile telefonice dintre actor si fosta iubita, iar Gibson se ascunde in Hollywood, prietenii sar sa ii ia apararea.

Unul dintre acestia a declarat pentru „People” ca Mel Gibson si-a dat seama inca de la inceputul anului ca relatia cu Oksana nu este una sanatoasa, actorul mergand chiar la psiholog pentru a cauta o cale prin care sa iasa cu bine din aceasta situatie. Inregistrarile care circula acum pe internet sunt, dupa cum se pare, certuri pe care cei doi le-au avut in luna februarie, inainte sa se produca despartirea. „Mel Gibson incerca sa isi dea seama cum poate sa scape calm si impacat din aceasta relatie nesanatoasa”, a declarat un prieten al actorului.

Cei doi s-au despartit in luna martie, iar in mai, tribunalul a decis ca fostii parteneri sa imparta custodia fetitei Lucia, cu conditia ca Gibson sa ii plateasca lunar Oksanei o suma importanta de bani pentru cheltuielile copilului. Incepand din luna mai, o data cu aparitia acestor inregistrari, au inceput sa circule si o serie de acuzatii nedovedite. In aceste momente, potrivit prietenului actorului, „Mel face fata situatiei cat poate de bine”, desi inregistrarile indica faptul ca Gibson se afla in pragul disperarii.

DISTRIBUIȚI