Acasă 'Round da world John Galliano chemat in instanta pentru insultele antisemite de la inceputul anului

John Galliano chemat in instanta pentru insultele antisemite de la inceputul anului

282
1
DISTRIBUIȚI

Creatorul de moda John Galliano se va prezenta miercuri in instanta ca sa raspunda pentru invinuirile de antisemitism ce i se aduc.

56211749John Galliano a fost concediat in luna martie 2011 din functia de director artistic pentru Dior, dupa ce pe internet a circulat un filmulet in care creatorul de moda a insultat o femeie intr-o cafenea, spunandu-i acesteia ca parintii ei ar fi trebuit sa fie gazati intr-un lagar nazist.

Daca va fi gasit vinovat in procesul de miercuri, John Galliano va plati o amenda de 22 000 de euro si risca si 6 luni de inchisoare, dupa cum anunta Reuters.

Avocatul designerului a anuntat ca John Galliano se va prezenta in fata judecatorilor, unde va declara sub juramant ca nu este nici rasist, nici antisemit, ci doar un dependent de alcool, sedative si somnifere care si-a pierdut controlul.

De cealalta parte, avocatul reclamantei spune ca clienta sa nu doreste decat 1 euro daune morale si publicarea hotararii judecatoresti in cele mai cunoscute reviste de moda, Elle, Vogue si cotidianul Le Figaro.

Foto: Getty

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU