Acasă 'Round da world Gabriela Spanic, otrăvită de asistenta ei

Gabriela Spanic, otrăvită de asistenta ei

74
0
DISTRIBUIȚI

Coşmar pentru familia actriţei venezuelene Gabriela Spanic, care a fost otrăvită cu sulfat de amoniu, timp de mai multe luni, de asistenta personală, o argentiniancă de 24 de ani, Marcia Celeste.

Începând din aprilie, Gabriela Spanic, mama şi fiul ei, precum şi bona acestuia “au început să aibă probleme de sănătate, cum ar fi ameţeli, vomă, dureri de cap şi abdominale, frisoane şi o stare de slăbiciune generală”, a explicat luni procuratura.

Îi turna sulfat de amoniu în mâncare şi în băutură

Anchetatorii au stabilit că asistenta actriţei a fost cea care a otrăvit-o pe aceasta cu sulfat de amoniu, pus zilnic în alimente şi în băuturi. Asistenta lui Spanic fusese angajată în ianuarie anul acesta, iar din luna aprilie, diva venezueleană a început să manifeste diverse simptome. Analizele medicale au stabilit un nivel ridicat de amoniu în sânge, care, pe termen lung, ar fi putut fi mortal. Vedeta din telenovele a declarat la poliţie că asistenta sa era singura care nu prezenta simptome şi refuza adesea să consume din alimentele din casă. Gabriela Spanic şi mama acesteia au făcut o plângere pentru tentativă de omor.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI