Acasă 'Round da world Gabriela Spanic a fost internata in spital in stare grava

Gabriela Spanic a fost internata in spital in stare grava

85
0
DISTRIBUIȚI

Actrita venezueleana Gabriela Spanic se confrunta cu consecinte ale faptului ca a fost intoxicata cu sulfat de amoniu, administrat in doze mici in alimente, se pare, de catre asistenta ei, Maria Celeste Fernandez Babio.

Starea de sanatate a actritei s-a inrautatit in dimineata de sambata, 4 septembrie, cand ea se afla pe platourile de filmare ale telenovelei „Soy tu duena”. Producatorii au chemat imediat salvarea, iar actrita a fost internata urgent la spitalul Angeles.

Gabriela Spanic se afla acum la sectia de terapie intensiva si se afla intr-o stare critica, informeaza blogul Celestrellas.com.

De cand s-a aflat ca a consumat involuntar sulfat de amoniu, actrita a urmat un regim prin care substanta toxica trebuia sa fie eliminata din organism. Medicii i-au recomandat si multa odihna, dar ea a refuzat sa renunte la filmari, iar oboseala a cauzat, se pare, aceasta cadere.

Impresara Gabrielei a scris pe Facebook un mesaj prin care ii roaga pe fanii acesteia si pe prietenii ei adevarati sa-i transmitia ganduri pozitive si sa se roage pentru sanatatea ei.

www.acasatv.ro

DISTRIBUIȚI