Acasă 'Round da world Fostul bodyguard al lui Britney ii cere 10 milioane $ daune

Fostul bodyguard al lui Britney ii cere 10 milioane $ daune

242
0
DISTRIBUIȚI

britney-spearsIata care sunt acuzatiile: Britney se droga, tragea parturi, se scobea in nas si nu prea facea dus!

Fernando Flores ii cere 10 milioane de dolari daune cantaretei americane, bodyguardul acuzandu-si fosta sefa de o igiena indoielnica. Pe langa aceasta acuzatie, Flores declara ca a fost supus hartuirii sexuale de nenumarate ori, Britney facandu-i avansuri repetate si incercand sa-l bage in patul ei.

Sase luni. Atat a rezistat Flores ca bodyguard al vedetei americane. Dupa alte cateva luni, acesta s-a hotarat sa o dea pe Britney in judecata. Din documentele depuse in dosarul de la tribunal, obtinute de site-ul Radar Online, au fost facute publice o serie de acuzatii, care de care mai surprinzatoare: Flores spune despre fosta lui sefa ca obisnuia sa traga parturi fara nicio jena, se scobea in nas, nu facea dus, nu folosea deodorant, nu se spala pe dinti, nu se pieptana si nu purta incaltaminte sau sosete. Deasemenea, pe baza experientei sale anterioare ca politist, Flores pretinde ca Britney s-a aflat de mai multe ori sub influenta amfetaminelor, conform Dailymail.co.uk.

La aceste acuzatii se adauga insa si cele privind comportamentul sexual al cantaretei. Din dorinta de a face sex cu Flores, Britney si-a expus de mai multe ori, cu buna stiinta, organele genitale, si chiar s-a angajat in acte sexuale in fata bodyguardului, gemand si tipand, in timp ce copiii cantaretei se aflau in acelasi apartament.

Si daca va suna cunoscut, purtatorul de cuvant al lui Britney Spears a declarat presei ca Flores incearca sa obtina un castig de pe urma familiei Spears si ca acesta vrea sa isi faca publicitate de pe urma artistei.

DISTRIBUIȚI