Acasă 'Round da world Contul de Twitter al lui Axl Rose a fost spart de un...

Contul de Twitter al lui Axl Rose a fost spart de un hacker, mesajul privind anularea concertelor nefiind real

184
0
DISTRIBUIȚI

Contul de Twitter al solistului Guns N’ Roses, Axl Rose, a fost spart de un hacker, mesajele privind anularea concertelor trupei din perioada următoare fiind „nefondate”, informează presa internaţională.

Guns+N+RosesAstfel, conform BBC News online, concertele pe care trupa urmează să le susţină la festivalurile Reading (27 august) şi Leeds (29 august) rămân valabile.

„Am fost informaţi de managementul GN’R că trupa Guns N’ Roses nu a anulat concertele de la festivalurile Reading şi Leeds, contul de Twitter al lui Axl Rose a fost atacat de un hacker şi informaţiile privind anularea datelor de concert sunt nefondate”, au declarat reprezentanţii Festival Republic pentru Billboard.

Pe contul de Twitter al lui Axl Rose, solistul Guns N’ Roses, a apărut, duminică, informaţia potrivit căreia „toate concertele trupei din perioada următoare – inclusiv cel de la Bucureşti, de pe 21 septembrie – au fost anulate oficial”.

„Toate concertele următoare ale Guns N’ Roses sunt anulate oficial. Contactaţi, vă rog, organizatorii pentru a vă recupera banii (pe biletele achiziţionate, n.r.)”, scrie pe contul lui Axl Rose de pe Twitter.

Contactaţi, luni, de MEDIAFAX, organizatorii evenimentului de la Bucureşti, D&D East Entertainment, au declarat că aşteaptă o informare oficială din partea managementului trupei cu privire la informaţia apărută pe contul de Twitter al solistului formaţiei.

Totodată, până la momentul difuzării acestei ştiri, nicio informaţie despre anularea concertelor nu a apărut pe site-ul oficial al trupei.

Trupa Guns N’ Roses ar urma să concerteze la Bucureşti, la Romexpo, pe 21 septembrie.

DISTRIBUIȚI