Acasă 'Round da world Amy Winehouse, avertizată de medici: „Renunţă la alcool sau vei muri”

Amy Winehouse, avertizată de medici: „Renunţă la alcool sau vei muri”

169
0
DISTRIBUIȚI

Amy Winehouse, internată de câteva zilen din proprie initiativa în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, a fost avertizata de medici, care i-au spus că, dacă nu renunţă la alcool,  va muri.

Amy_WinehouseCântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani, care se luptă de mulţi ani cu dependenţa de alcool şi droguri, s-a internat în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, la sfârşitul săptămânii trecute. Medicii din această clinică i-au spus artistei că nu va apuca să trăiască prea mult, dacă nu operează imediat câteva schimbări dramatice în ceea ce priveşte stilul ei de viaţă, informează contactmusic.com, citat de mediafax.

Artista s-a familiarizat foarte bine cu această clinică, unde a mai fost internată, în 2007 şi în 2009, din cauza dependenţei de droguri. Amy Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.


DISTRIBUIȚI