Acasă Mioritic Ramona Lazuran l-a lasat pe Mugur Mihaiescu pentru un absolvent de Harvard

Ramona Lazuran l-a lasat pe Mugur Mihaiescu pentru un absolvent de Harvard

225
2
DISTRIBUIȚI

ramona lazuran by dan puiuVedeta Playboy l-a lasat pe Garcea si si-a luat un iubit absolvent de Harvard.

Dupa ce l-a facut pe Mugur Mihaescu sa ajunga in pragul divortului, acesta fiind pus sa aleaga intre familie si iubita, Ramona Lazuran a decis ca relatia cu actorul nu are niciun viitor si l-a abandonat, gasindu-si iubirea in bratele unui tanar absolvent de Harvard.

ramona lazuran mercedes
Ramona Lazuran coborand din masina cumparata de Mugur Mihaescu

Nimic din ce a facut Mugur Mihaescu nu a impresionat-o pe bruneta, surse din anturajul Ramonei marturisind pentru eMulte.ro ca acesta i-a facut cadouri destul de costisitoare, doar ca sa ii intre in gratii. Iesind din relatia cu fostul component al trupei „Vacanta Mare”, vedeta Playboy s-a ales, conform acelorasi surse, cu un Mercedes, pe care Mugur i l-ar fi cumparat cu cateva luni in urma, dar si cu o vacanta platita in America.

La intoarcerea din SUA, Ramona Lazuran a preferat sa se indrepte spre alte brate, mai tinere, dar la fel de pline de bani. In plus, proaspatul iubit al Ramonei Lazuran, Alexandru Manaila, este absolventul unei universitati de prestigiu.

Foto: Dan Puiu, Denis Kappel

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. am uitat ca voi promovarti curvele in loc sa promovati fete tinere.. dar Ionut Buhaev la asa ceva se pricepe..sa racoleze copile sis a le prostitueze in saloanele lor erotice impreuna cu Eugenia Stefanescu dar sa promoveze tarfele din anturajul sau… cei 3 copii lasati in paragina de Ionut si de fosta sa sotie.. nu au impresionat-o pe zdreanta asta care pretinde ca este cine nu e?.. Maica sa e profesoara de Tehnologie in Constanta la scoala din Lumina iar tasu a lucrat in politie.. femeia e praf.. zero.. incetati sa ne intoxicati cu curvele voastre ce arunca bani grei ptr a deveni vedete… sa nu uite ca a plecat din Livejasmin unde avea numele selena… iar voi o faceti vedeta? ahahaha.. e doar o fufa