Acasă Mioritic Ramona Gabor s-a despartit de iubit

Ramona Gabor s-a despartit de iubit

156
0
DISTRIBUIȚI

Din nou singura. Sora Monicai Columbeanu i-a spus adio iubitului ei, Gabi Badalau.

ramona gabor gabi badalauRelatia Ramonei cu Gabi Badalau a durat un an, perioada in care totul parea sa mearga foarte bine pentru cei doi, in presa aparand chiar si zvonul unei vitoare nunti. Povestea lor de iubire s-a destramat, intre cei doi instalandu-se, incet, incet, monotonia.

“M-am despărţit de Gabi Bădălău, totul s-a terminat între mine şi el. Nu este vorba de infidelitate sau de vreo ceartă, dar pasiunea dintre noi dispăruse şi, după o discuţie destul de lungă, am luat împreună decizia că e mai bine să ne continuăm viaţa mergând fiecare pe drumul său. Nu ne purtăm pică, ci dimpotrivă, Gabi îmi va rămâne întotdeauna un prieten apropiat şi pot spune cu mâna pe inimă că este un băiat extraordinar. Doar că, în ultima vreme, nu mai simţeam acea atracţie necesară pentru a continua o relaţie”, a marturisit Ramona Gabor pentru Libertatea.

Urmand exemplul surorii sale, Monica Columbeanu, Ramona invata pentru examenele de la facultate, astfel nu mai are timp sa se gandeasca la momentele petrecute alaturi de fostul sau iubit.

DISTRIBUIȚI