Acasă Muzica Voltaj: „Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca avem piese in limba...

Voltaj: „Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca avem piese in limba romana”

276
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Voltaj a sustinut un recital în Club Tribute din Bucuresti, prilej cu care publicul a ascultat, în premieră, viitorul single al trupei „Dă vina pe Voltaj”, care se va bucura în curând si de un videoclip.

Voltaj TributeChiar dacă nu au mai fost difuzati la radio în ultima perioadă, băietii o duc cât se poate de bine pe plan muzical, ultimul lor concert umplând Clubul Tribute.

„Radiourile nu ne mai difuzează pentru că piesele cântate în limba română au fost considerate în ultima perioadă ca fiind perimate. Sperăm ca acest lucru să se schimbe. În ciuda relatiei reci cu radiourile, nouă ne merge însă foarte bine. Adunăm mii de oameni în piețele publice si sute de persoane la concertele din cluburi”,  a declarat Călin Goia în Club Tribute.

Chiar dacă toti artistii români au mai nou aspiratii internationale, trupa Voltaj considera că astfel de vise sunt lipsite de sens.

„A te gândi la o carieră internatională este ca si cum ai încerca marea cu degetul. Totusi… o să avem si noi câteva concerte internationale. De 1 Decembrie o sa cântăm pentru românii din Austria si Germania, iar acest lucru ne bucură foarte mult acest lucru”, mai spune Călin Goia.

Cât despre viitorul lor clip, iată ce declară chitaristul Gabi Constantin.

„Piesa <Dă vina pe Voltaj> se va bucura si de un clip, ce va fi lansat peste câteva săptămâni. Am avut patru sesiuni de filmări pentru acest clip. O parte a fost filmat la Craiova, altă parte pe străzile din Bucuresti, avem si filmări pe cromă si într-o locatie de interior din Capitală. Va fi un clip inedit, ce va place publicului”, a declarat Gabi Constantin.

DISTRIBUIȚI