Acasă Muzica Fetele de la 3elle, pe urmele lui Janet Jackson

Fetele de la 3elle, pe urmele lui Janet Jackson

103
5
DISTRIBUIȚI

Ruxi, Anamaria si Agnes formeaza trupa 3elle. Ambitioase si cu o echipa puternica in spate, fetele promit mult si vor sa ajunga pe primul loc in topurile muzicale de specialitate.

3elle1Finaliste ale concursului “Battle of Songs”, unde au obtinut “Premiul de popularitate” cu piesa „Vous dansez”,  3elle canta intr-o noua formula. Din aprilie 2011, Anamaria si Agnes au inceput colaborarea cu Ruxandra Macarescu. Astfel, Ruxi, Anamaria si Agnes au inceput pregatirile pentru concerte si sunt mandre ca au ocazia sa lucreze cu coregraful german Rober Lenart, care i-a “scolit” intr-ale dansului  pe Janet Jackson, Mika, Keri Hilson, “X-Factor Concert Tour 2010”. “Suntem foarte fericite ca avem ocazia sa lucram  cu Robert Lenart, unul dintre cei mai apreciaţi coregrafi din Europa. In perioada 17-21 iunie, el va veni din Los Angeles la Bucuresti, pentru a preda trupei noastre lectii de dans pentru doua coregrafii concepute de el, pentru  piesa “Leave me alone”, dar si o alta melodie la care urmeaza sa filmam un videoclip”, spun, incantate, fetele de la 3elle. Piesa “Leave me alone”, cu care 3elle se afla acum in promovare, a fost produsa la studioul Jutland din Londra.

Ruxi, Anamaria si Agnes lucreaza acum la un album, iar inregistrarile au loc, printre altele, in studioul lui Bobi Stoica de la Voltaj, care le si compune piese fetelor, pe langa Gabriel Nedelcu, alias Dax, Zsolt Gasparik “Hoyaa” precum si cunoscutul chitarist al formatiei “Nightlosers” din Cluj Napoca, Jimi El Lako. Si pentru ca vor sa-si puna amprenta in muzica romaneasca si vor sa aiba un stil bine definit, preferintele muzicale ale fetelor se indreapta de aceasta data spre stilurile trance, jazzbit, clubbing/eurodance, evident cu versuri in limba engleza, sperand astfel sa “treaca” granita cu muzica lor.

Sedinta foto in noua formula a fost realizata de fotograful Edward Aninaru, cel cu care lucreaza si Inna.

DISTRIBUIȚI