Acasă Muzica Trupa Scorpions, super concert la Bucuresti

Trupa Scorpions, super concert la Bucuresti

184
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Scorpions nu si-a dezamagit fanii adunati joi seara la Zone Arena.

Concertul sustinut de Scorpions a facut parte din turneul de retragere „Get Your Sting and Blackout World Tour”. Nemtii au inceput concertul la ora anuntata, 20:00, si timp de doua ore si-au tinut fanii in priza. Fanii veniti din toata tara pentru a-i vedea pentru ultima data intr-un concert in Romania au putut asculta cele mai cunoscute balade: „Send me an angel”, „Still loving you”, „Hollyday”, „Wind of change”, When the smoke is going down”, dar si piese de pe ultimul album al rockerilor.

Meine le-a spus celor 20 000 de oameni adunati la Zone Arena ca desi concertul face parte din turneul de retragere al trupei Scorpions, ce e mai bun abia urmeaza, anunţând astfel piesa „The Best is Yet to Come”, de pe cel mai recent album.

Tobosarul trupei, americanul James Kottak, a sustinut un solo incendiar, in timpul caruia a dezbracat mai multe tricouri care aveau  inscriptionate mesajele: „Kick ass!” si „Rock and Roll Forever”. De altfel, ultimul mesaj este tatuat si pe spatele artistului, in timp  ce pe piept, Kottak si-a trecut numele. Desi au mai sustinut concerte in Romania, componentii trupei Scorpions au fost aclamati de miile de romani veniti la Zone Arena pentru un show spectaculos. Nemtii le-au multumit romanilor si le-au impartit acestora bete pentru tobe si pene de chitara.

scorpions2
scorpions3
scorpions

DISTRIBUIȚI