Acasă Muzica Trupa Scorpions a solicitat sa fie luate masuri sporite de siguranta

Trupa Scorpions a solicitat sa fie luate masuri sporite de siguranta

185
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Scorpions, ca si alti artisti care au venit sa concerteze in Romania, are pentru organizatorii de la Project Events o serie de cereri care trebuie, musai, sa le fie respectate.

Cele mai multe solicitari ale rockerilor se refera la masurile de siguranta care trebuie luate incepand cu primul pas pe care acestia il vor pune pe pamant romanesc. Cei de la „Scorpions” doresc ca scena sa fie securizata din toate laturile, iar accesul pe Zone Arena sa fie interzis cu sticle, pahare de sticla sau obiecte pirotehnice. Totodata, cei cinci membri ai trupei si-au dorit si vor avea cate un bodyguard care ii va insoti peste tot, chiar si in camera in care se vor schimba, iar unul dintre bodyguarzi va fi insotit de un caine de paza. Tot la capitolul siguranta, am mai notat o solicitare: artistii vor 70 de prosoape albe, care sa fie spalate cel putin o data inainte de prima utilizare!

Cei cinci membri ai trupei se vor deplasa in Bucuresti pana si de la la hotelul de cinci stele Hilton, separat, fiecare in alta limuzina, care trebuie sa fie neaparat o masina nemteasca intre: Audi A8, Mercedes clasa S sau BMW seria 7. Cantaretii nu vor fi inghesuiti cu bagajele, astfel ca li se va pune la dispozitie un van in acest scop.

Pe langa racoritoare si snacks-urile obisnuite la concertele de asemenea anvergura, cei de la Scorpions vor sa bea bere, cu alcool si fara, neaparat bere romaneasca, whisky, vin alb si rosu si Redbull fara zahar, si asta doar pe canapele din piele alba, care vor fi amplasate in backstage. Una dintre cele mai ciudate cereri a fost aceea legate de calitatea bananelor pe care cantaretii le vor, si anume, bananele nu trebuie sa fie prea coapte, sa fie galbene si sa nu aiba niciun punct maro pe ele!

Concertul va avea loc pe 9 iunie, la Zone Arena, scena urmand sa fie acoperita cu o podea de dans speciala, antiaderenta, iar decorul va fi completat cu un ecran gigant si portiuni de scena care se vor ridica.

DISTRIBUIȚI