Acasă Muzica Shift are studio de inregistrari de 40.000 de euro

Shift are studio de inregistrari de 40.000 de euro

133
1
DISTRIBUIȚI

Shift 6Shift, cantaretul de hip hop care a lansat in aceasta primavara piesa “Pe cuvant”, alaturi de Kamara si corul de copii Do-Re-Mi, se bucura de beneficiile unui studio de inregistrari in care a investit peste 40.000 de euro.

Artistul, care exceleaza in calitate de compozitor si producator muzical pentru mai multe nume cunoscute din tara si chiar din strainatate, si-a investit toti banii castigati pana acum intr-un studio de inregistrari ultraperformant. Shift, pe numele sau real, Gabriel Istrate, administreaza studioul alaturi de cei de la Midiots si a reusit pana acum sa produca mai multe piese muzicale destinate chiar pietei internationale. Este vorba de mai multe piese de club care au ajuns pe compilatii de succes din tarile Vestice.

In paralel, in Romania, s-a ocupat, printre altele, de productia noii piese a fetelor de la Pin-Up Girls, “You”, o compozitie foarte apreciata de criticii muzicali. In studioul de 40.000 de euro, Shift a inregistrat si cel mai recent hit al sau, “Pe cuvant”, pe care il interpreteaza alaturi de Kamara si de corul de copii Do-Re-Mi, o piesa cu puternic mesaj social pro-Romania. “Este un studio pe care il administrez cu cei de la Midiots, echipa de productie din care fac si eu parte. E un studio foarte dotat, cu tot ce trebuie, iar investitia a ajuns undeva in jur de 40 000 de euro. Merita insa pentru ca avem siguranta ca ce iese de aici are sound-ul cerut inclusiv de piata muzicala de afara”, declara Shift.

DISTRIBUIȚI