Acasă Muzica Senzual, 100% live cu band

Senzual, 100% live cu band

218
1
DISTRIBUIȚI
Trupa Senzual  a prezentat la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, programul de cover-uri interpretat 100 % LIVE cu band si a lansat noul single intitulat „Papi, papi”.
trupa senzual
“In acest moment Senzual are 3 tipuri de show: programul de concert in aer liber, programul pentru cluburi si cel pentru petreceri corporate. Programul pentru  concertele in aer liber contine variantele oficiale ale single-urilor din repertoriul Senzual. Pentru cluburi avem pregatit un concept de show special in care interpretam variantele remixate ale single-urilor noastre alaturi de Dj Rabinu, iar in ceea ce priveste party-urile corporate, pe langa programul standard avem inclusa si o sesiune de cover-uri, interpretate 100 % live cu band sau cu negative.” – a declarat Sorina Senzual.
Dupa cum probabil unii dintre voi stiti, o perioada trupa Senzual a functionat doar in formula de 2 cantarete, insa in continuare se doreste reintregirea formulei de 3.  “Desi eforturile de a o gasi pe cea de-a treia Senzuala au fost consistente se pare ca nu este atat de usor deoarece avem standarde ridicate: sa poata canta live atat cu negative cat si cu band, sa arate senzual. Chiar daca nu ai experienta , daca te recomanda <<vocea si talentul tau>> poti candida la postul de SENZUALA”, a declarat managerul trupei Senzual, domnul Radu Baron.

DISTRIBUIȚI