Acasă Muzica Puya si-a lansat videoclipul „Vestul Salbatic”

Puya si-a lansat videoclipul „Vestul Salbatic”

201
0
DISTRIBUIȚI

Dupa ce a cantat piesa „Vestul Salbatic” in deschiderea meciului lui Lucian Bute din acest weekend, Puya si-a lansat aseara videoclipul pe MTV!

puyaCa si piesa „Vestul Salbatic”, videoclipul este dedicat romanilor care au plecat din Romania si care s-au impus in tarile in care s-au stabilit. Videoclipul este compus din imagini trimise de romanii care au „cucerit” vestul.

„Romanii au ajuns peste tot in lume si mereu isi fac simtita prezenta. Dacia e pe strazile din Germania, auzi Inna la radio in Spania si dai peste fum de mici in Italia. Versurile mi-au venit pur si simplu intalnidu-i pe compatriotii nostrii plecati din tara si fiind o piesa dedicata lor mi-a venit ideea sa ii si bag in videoclip. Pana la urma ei pot confirma ca ceea ce se spune in piesa este 100% adevarat.

Am asteptat trei luni filmuletele trimise de ei si unele sunt chiar foarte reusite. Au sosit peste 80 de filmari, multe dintre ele ajungand la sute de mii de vizualizari pe internet. Am selectat 20 mai reusite si a iesit o transmisiune din mai multe colturile ale lumii unde sunt romani”, a declarat artistul.

Iata ce a iesit!

DISTRIBUIȚI