Acasă Muzica Publicul e gata sa-l primeasca pe Stefan Hrusca

Publicul e gata sa-l primeasca pe Stefan Hrusca

52
2
DISTRIBUIȚI

Biletele din categoria a cincea de la concertul lui Stefan Hrusca din Bucuresti au fost epuizate! Cu aproape 3 saptamani inaintea concertului de la Sala Palatului, biletele cu pretul de 40 de lei au devenit indisponibile! De asemenea, la categoria a patra, la care costul biletului este 60 de lei, mai este disponibil un numar mic de bilete, aceasta urmand sa devina urmatoarea categorie epuizata.

Publicul lui Stefan Hrusca isi dovedeste fidelitatea in fiecare an, umpland sala de concert pana la refuz si aclamandu-l cu emotie pe cel ce interpreteaza intr-o maniera atat de speciala colindele de Craciun! Cantautorul celebreaza in fiecare an traditia si datinile romanesti prin colindele culese din satele maramuresene, in care a copilarit si despre care spune ca sunt niste taramuri magice. Artistul a ramas strans legat de acele locuri si afirma ca niciun alt Craciun nu seamana cu cel din Ieud, satul sau natal…

Concertul de la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului pe data de 9 decembrie, imediat dupa ziua de nastere a cantautorului maramuresean – 8 decembrie. De cativa ani incoace, Hrusca obisnuieste sa colinde romanii in fiecare an, prin turnee ce se desfasoara in toate orasele mari ale Romaniei si nu numai. Anul acesta, startul turneului s-a dat la Beius pe 15 noiembrie, urmand ca artistul sa sustina pana pe 20 decembrie aproape 40 de concerte! Artistul va include in turneul de anul acesta nu numai orase din Romania ci si din Italia si Canada!

Glasul inconfundabil si caldura cu care isi interpreteaza melodiile au facut din Hrusca un simbol al colindului romanesc, in fiecare casa auzindu-se in preajma Craciunului cel putin un colind cantat de el.

<object width=”480″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Bkl4Zy003lM?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/Bkl4Zy003lM?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”480″ height=”385″></embed></object>

Biletele se pot achizitiona de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Copiilor, Librariile Eminescu si on-line de pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII