Acasă Muzica ProTV da startul preselectiilor pentru “Vocea Romaniei”

ProTV da startul preselectiilor pentru “Vocea Romaniei”

601
1
DISTRIBUIȚI

ProTV da startul cautarii celor mai bune voci: sensibile sau puternice, vibrante, cu un timbru inconfundabil, demne de a fi numite: “Vocea Romaniei”! Realizat dupa formatul international “The Voice”, emisiunea este cel mai in voga show de entertainment al momentului reusind sa cucereasca telespectatorii din lumea intreaga.

TheVoice_CoachesOnSet_BlindAuditions mareProTv a deschis lista inscrierilor pentru super show-ul ce urmeaza a fi difuzat in aceasta toamna. Toti cei care au peste 18 ani, au capacitati vocale deosebite, isi doresc o cariera in muzica si vor sa lucreze cu cei mai buni oameni din acest domeniu se pot inscrie acum pe vocearomaniei.protv.ro.

Preselectiile pentru “Vocea Romaniei” vor avea loc pe 26 si 27 iunie, incepand cu ora 10:00 la Hotelul Crown Plaza din Bucuresti. “Vocea Romaniei” este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente.  Nu conteaza ce meserie ai, nu conteaza cum arati, daca esti inalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteaza este VOCEA.

DISTRIBUIȚI