Acasă Muzica Paul Stromae, fan Inna si Dan Balan

Paul Stromae, fan Inna si Dan Balan

149
0
DISTRIBUIȚI

Paul Stromae a acordat un interviu telefonic in premiera pentru Romania si in exclusivitate pentru ProFM. Artistul care a cucerit topurile cu hit-ul “Alors on Danse” i-a povestit DJ-ului Cetin Rasit ca stie cate ceva despre muzica romaneasca, in special despre Inna si Dan Balan. Cu Inna a fost de altfel prezent pe aceeasi scena in cateva concerte din Franta si Germania. In ceea ce-l priveste pe Dan Balan, Stromae stia ca a facut parte din trupa O-Zone dar a auzit si de cel mai nou single al artistului, “Chica Bomb”.

Stromae a mai povestit la ProFM ca este nerabdator sa ajunga in Romania, desi in momentul de fata nu stie cand se va intampla acest lucru.

Sound-ul lui Stromae, influentat de ritmurile new wave isi are originile in Belgia si este de fapt o versiune subversiva a pieselor dance ale anilor 90 lansate de nume ca Technotronic. Artistul a abordat acest gen de muzica dupa ce o perioada a cantat hip-hip. Colegul lui de trupa a renuntat insa la proiect si atunci Stromae s-a orientat catre un niu gen de muzica.

DISTRIBUIȚI