Acasă Muzica No artists, no tracks pe primul loc in Grecia cu „Say bye!”

No artists, no tracks pe primul loc in Grecia cu „Say bye!”

74
1
DISTRIBUIȚI

Romanii, din ce in ce mai cunoscuti pe plan muzical la nivel international

5Un nume simplu ce are la baza un joc de cuvinte dar care ascunde in spate un potential international, NO ARTISTS NO TRACKS inseamna in primul rand  inovatie, joaca cu sunetele si notele muzicale si intentioneaza sa scoata la iveala o imaginatie creativa si un sound nou care aduce distractia la ea acasa-in Cluburi.

NO ARTISTS NO TRACKS  aduna laolalta o echipa formata din  trei producatori muzicali: N-Tone(Targu Mures), Krista Ronl (Bucuresti) si Fran Night(Timisoara).
Primul produs semnat NO ARTISTS NO TRACKS este “SAY  BYE”, special creat de N-Tone si Krista Ronl pentru ritmurile energice din cluburi,si reprezinta primul single lansat oficial la nivel international prin brokerul muzical ToCo International,licentiat si promovat in aproape toate tarile lumii.
Dovada a succesului de care se bucura piesa este locul 1 pe care il ocupa in Grecia si Suedia,in topul 5 al pieselor internationale, cat si locul 1 in Statele Unite ale Americii, in cel mai puternic top dedicat muzicii Dance – Club – Europop, si anume  Royinfs International Hits of the world.
De asemenea,‘Say Bye’ se afla si in topurile vanzarilor digital de pe siturile de download  Itunes si Amazon ,unde piesa este disponibila alaturi de pachetul de remixuri realizat de importanti producatori din Franta,Ungaria si Romania.
Videoclipul piesei Say Bye a fost filmat in Bucuresti,timp de 2 zile, in regia lui Anthony Icuagu si a fost lansat in doua versiuni, cea scurta urmand a fi promovata in aceasta perioada in UK, Italia, Germania, Austria, Elvetia si Mexic.

DISTRIBUIȚI