Acasă Muzica Nicky ex. Boombastic revine in industria muzicala cu un stil nou!

Nicky ex. Boombastic revine in industria muzicala cu un stil nou!

55
4
DISTRIBUIȚI

Va mai aduceti aminte de trupa “Boombastic” care, acum multi ani, facea ravagii in lumea muzicii romanesti? Ei bine, povestea lor este cam contrversata. Boombastic nu a rezistat prea mult. Baietii s-au despartit, dar doi dintre ei au ramas mai mult decat prieteni. Niki si Johnny sunt rude in toata regula.

Nicky vrea sa revina in spotlight-ul industriei musicale din Romania cu un stil nou. Este vorba de o colaborare cu Orlando de la Radio 21.Marius, managerul proiectului a fost contactat de catre echipa Emulte.ro, acesta declarand in exclusivitate cum a luat nastere proiectul:

“Ideea unui nou proiect  impreuna cu Nicky a inceput acum 5 luni de zile,dupa intoarcerea acestuia din Grecia. Atunci ne-am gandit sa lucram la un proiect muzical,dar sa fie diferit fata de cea ce se face acum si pentru inceput am hotarat sa punem bazele proiectului si cum voce aveam in persoana lui Nicky,ne lipseau dansatorii si niste DJ. Astfel, am luat legatura cu doi DJ din Constanta, NightDeejays, (Laur si Tony) si cu trei dansatori din „garda” veche sa zic asa, Chiry, Mapy si Cheby. In timp ce baietii de la Night Deejays lucrau la piese, noi am gasit inca o persoana pe care sa o implicam in acest proiect, o femeie foarte frumoasa si printre putinele femei din Romania care stapanesc foarte bine elementele de fakir, pe numele ei Ionela Hantari, adaptand elementul de fakir la genul muzical abordat de noi. Piesa care promoveaza acest proiect, este „Nasty” impreuna cu NightDeejays, varianta de show cu Orlando de la Radio 21”

Despre povestea lor puteti citi mai multe pe siteul lor official www.nickymusic.ro. Mai jos puteti asculta piesa si puteti viziona mai multe poze cu ei:

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII