Acasă Muzica Marius Moga s-a cunoscut cu Adam Levine, solistul trupei Maroon5, pe...

Marius Moga s-a cunoscut cu Adam Levine, solistul trupei Maroon5, pe platourile “The Voice” din SUA

333
0
DISTRIBUIȚI

Aflat in SUA unde dezvolta diverse proiecte muzicale, Marius Moga, unul dintre cei patru antrenori de la “Vocea Romaniei” a ajuns si pe platourile de filmare de la “The Voice”, varianta americana a formatului difuzat  si de ProTV.

Moga si Adam LevineMarius  a fost invitat acolo de supervisor-ul muzical al show-ului din SUA. Intr-una din pauzele de la filmari, acesta l-a cunoscut si pe Adam Levine, solistul trupei Maroon5 si unul dintre antrenori. “L-am vazut pe Adam, i-am spus ca sunt si eu antrenor in varianta romaneasca a show-ului si ca am compus o piesa pentru el. Mi-a spus ca piesa ii place foarte mult si ca au si inregistrat-o.  Este o piesa pe care am compus-o impreuna cu Bryan West, producatorul lui Nelly Furtado, acum 1 luna in Los Angeles. Piesa a fost pusa atunci pe lista de asteptare de catre managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei intalniri am aflat ca a si fost inregistrata. Am schimbat contacte cu Adam si a ramas sa ne vedem in L.A sa mai lucram si la alte piese”, a povestit Marius.

Aflat in platoul de la “The Voice” , Marius a recunoscut ca se simtea ca in Studiourile MediaPro din Buftea. “Am fost acolo si mi-am dat seama ca platoul nostru este la fel de impresionant. Ei filmau acum cel de-al doilea sezon si erau la faza de “auditii pe nevazute”. Am auzit cativa cantareti cu voci speciale, care mi-au placut, m-as fi intors, dar nu eram eu la butoane”, a povestit antrenorul de la “Vocea Romaniei”. Pentru ca tot s-a intalnit cu Adam, Marius a schimbat cateva impresii si legat de postura de antrenor. “Ii spuneam ca poate gresesc ca sunt mult prea pretentios, dar m-a asigurat ca “asa trebuie sa procedezi”. Avand in vedere ca sezonul trecut Javier Colon, membru al echipei sale, a castigat competitia, inseamna ca sunt si eu pe drumul cel bun cu echipa pe care mi-am ales-o”, a mai povestit Marius.

DISTRIBUIȚI