Acasă Muzica Marius (Datina): “Daca nu facem o schimbare, muzica etno va disparea!”

Marius (Datina): “Daca nu facem o schimbare, muzica etno va disparea!”

523
1
DISTRIBUIȚI

Dupa ce au filmat cel mai scump clip etno din Romania, care a costat 5000 de euro, Marius China si Andreea Cristea, cei doi componenti ai trupei Datina sunt pregatiti sa duca proiectul muzical la un alt nivel.

DATINA 3Prin urmare, in asteptarea lansarii noului lor album, care are menirea sa revolutioneze muzica etno, ei au realizat o sedinta foto inedita pentru o trupa de acest gen. Fotografiile sunt prelucrate, transpunandu-i pe cei doi artisti intr-o lume supranaturala, ancestrala in care timpul pare ca se opreste din loc. Cei doi sunt inconjurati de nori de furtuna, care anunta o mare schimbare in viata lor profesionala.

“Suntem pregatiti sa trecem la un alt nivel si sa lansam o campanie care are ca scop salvarea muzicii etno. Nu vrem sa fim confundati cu alte trupe de acest gen, carora le e frica de evolutie. Daca nu facem ceva special, muzica etno va disparea in curand”, declara Marius China.

Prin tot ce a realizat pana in prezent, trupa Datina a fost cu un pas inaintea colegilor de breasla. A investit in productii de calitate, cu bugete mari. Un exemplu este si clipul piesei “Dragostea-i tare nebuna”, pentru care s-au platit 5000 de euro. Filmarile au avut loc la Muzeul Etnografic din Golesti, cel mai frumos muzeu al satului din Romania, locatie unde s-a filmat si serialul “Aniela” dar si super-productia “Iancu Jianu”. S-au folosit, in total, noua locatii, una dintre acestea fiind un han unde au intins un ospat la care au participat 40 de persoane.

DISTRIBUIȚI