Acasă Muzica Madalina:”A fost doar vina mea… Vă pupic pe toţi…”

Madalina:”A fost doar vina mea… Vă pupic pe toţi…”

141
2
DISTRIBUIȚI

Madalina Manole 1În ultimele ore de viaţă, Mădălina Manole şi-a respectat programul: a fost la repetiţii cu bandul ei într-un studio, de trupa despărţindu-se la orele 22:00, când a venit soţul ei şi a luat-o. „În drum spre casă, Mădălina şi soţul ei, Mircea Petru, au mers la cumpărături la Metro şi apoi acasă. S-au dus la culcare împreună, pe la orele 1:00, după cum a declarat soţul ei”, au declarat pentru Jurnalul National surse judiciare. 

La ora două noaptea, Mădălina a coborât din dormitorul conjugal. La fix 2:31 Mădălina şi-a trimis pe propriul telefon mesajul de adio. L-a scris şi şi l-a trimis sieşi. Semn că „n-a vrut să fie oprită. A vrut să moară!”, după cum spun sursele citate. Mesajul de adio adresat soţului, copilului, părinţilor si prietenilor indica faptul că Mădălina nu se mai simţea iubită, plăcută, dorită. „Sunt un rebut… Aspectul fizic e de vină… N-aveţi voi nici o vină… A fost doar vina mea… Vă pupic pe toţi…”. 

Apoi Mădălina şi-a luat un pahar de plastic de jumătate de kilogram, conic, şi s-a dus în baie, la sticla de un litru cu Furadan, utilizat pentru combaterea insectelor de câmp. S-a aşezat pe jos lângă chiuvetă si si-a turnat mai puţin de jumătate de litru de insecticid pe care l-a băut. Paharul a fost gasit pe gresie, nerăsturnat. După starea de rigoris mortis în care a fost găsită dimineaţă de soţul ei, moartea a survenit, cu aproximaţie, între orele 2:31 şi 3:00, au precizat surse judiciare pentru Jurnalul Naţional. Mădălina şi-a pierdut conştienţa pe holul din faţa uşii de la baie. Anchetatorii presupun că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după ce victima a ingerat pesticidul. 

Madalina s-a prăbuşit pe partea stângă, în cădere lovindu-se şi la cap, iar sângele i-a năpustit pe nas. La acea ora, in casă se aflau soţul, copilaşul de un an şi o lună şi soacra Mădălinei, insa nimeni nu a auzit niciun zgomot provocat de caderea artistei. Artista a fost descoperita de soţul ei abia la ora 5:30 dimineaţă acesta anunţand salvarea, insa prea târziu. Corpul solistei a fost dus la Institutul de Medicina Legala, urmând ca in cursul zilei de astăzi să i se facă autopsia şi toxicologia generală, pentru a stabili exact cauza şi mecanismul morţii.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Madalina Manole avea comportari cit se poate de normale din cele relatate de surse cel putin cu o zi inainte de asa zisa sinucidere.cit despre mesajul de pe telf. pot sa spun ca a fost ca un bilet de adio pentru familie din aceasta cauza a fost trimis siesi inlocuind biletul scris.insecticidul a fost diluat cu apa pentru al putea bea era suficient de o cantitate mica pentru as-i face efectul nu era nevoie de 400 ml.cred ca a fost crima de cea care i-a procurat insecticidul punindu-i o cantitate in bautura(sampania)care i-a adus-o special de ziua ei.poate din acea sticla a baut numai ea fiindu-i sete peste noapte.dupa parerea mea ar trebui cercetata amanuntit acea ,,prietena,,fiind prietene de mult timp ar fi putut sa existe invidie mai ales ca aceasta o si vizita acasa pe Madalina Manole sau poate rivnea la sotul Madalinei.si ar mai fi o varianta ca sotul Madalinei sa fie complice la moartea sa pentru a ramine cu prietena. deci este foarte probabil explicatii sunt o mie.Daca Madalina avea depresii sotul trebuia sa sesizeze acest lucru si sa aiba grija deoarece el putea sa observe cel mai bine.Daca era depresiva nu mai avea aparitii la Tv si nici album nu mai lansa.Din cite am vazut-o eu la Tv nu parea sa fie depresiva deloc.Daca era o depresie mai veche era foarte vizibil.Parerea mea este ca a fost CRIMA.Condoleante familiei si D-zeu sa o odihneasca!!!