Acasă Muzica Loredana: “Invat zilnic sa fiu mama”

Loredana: “Invat zilnic sa fiu mama”

323
0
DISTRIBUIȚI

Pe Lori o veti putea vedea in curand pe marile ecrane. Nu in filme, ci intr-un clip care va rula inaintea fiecarui film 3D care urmeaza sa fie proiectat la Hollywood Mutiplex.

loredana_3d_rain_rainClipul a fost realizat pentru piesa “Rain, Rain” si a fost filmat in California. De altfel, ideea videoclipului a fost transpusa intr-un scenariu de scurt metraj, fiind o animatie 3D realizata de celebrul Pitof. Se pare ca Loredana a ridicat standardele muzicale romanesti la nivelul celor internationale, si odata cu ele a adus-o pe fiica ei in atentia publicului.

Elena apare pentru prima data intr-un videoclip, si nu mai prejos decat mama sa, imbracata in stilul anilor ’50. Si cum a fi mama inseamna sa vrei tot ce e mai bun pentru copilul tau, Lori cauta zi de zi noi modalitati de a-si indruma fetita catre un viitor de succes. “N-am experienta in domeniul asta, invat si eu sa fiu mama zilnic” i-a declarat artista VJ-itei Music Channel, Sanziana Negru. Si nu credem ca ii este usor, pentru ca Loredana a mai spus ca fiica ei este foarte pretentioasa si pune foarte mult accent pe tinutele pe care le poarta.

DISTRIBUIȚI