Acasă Muzica Lora și Veronika (Wassabi) s-au împăcat după 3 ani de zile

Lora și Veronika (Wassabi) s-au împăcat după 3 ani de zile

275
0
DISTRIBUIȚI

După o perioadă de trei ani în care nu și-au mai vorbit și s-au ignorat la evenimentele mondene, Lora și Veronika (din fosta trupa Wassabi) sunt din nou bune prietene.

wassabi1Mai mult, toate cele patru fete au decis să îngroape securea războiului și să revină la sentimente mai bune. „În urmă cu trei ani ne-am certat cu Lora pentru că ea încerca să dicteze ce trebuia sa facem noi chiar și în viața personală. Au fost depășite atunci anumite limite, a izbucnit un scandal mare între Lora și Lisa, iar atunci Lora a părăsit trupa. Eu am rămas alături de Mona și de Lisa și niciuna dintre noi nu a mai ținut legătura cu Lora. Cea care a luat inițiativa să ne împăcăm a fost Mona, care s-a întâlnit cu Lora la premiile Romanian Music Awards de la Brașov”, povestește Veronika.

„Mona a intrat în cabina unde era Lora și i-a întins mâna pentru împăcare. A fost un moment în care au plâns amândouă mult, de bucurie. Ulterior, ne-am întâlnit toate patru într-un restaurant din București. Am fost foarte fericite că suntem din nou împreună, ca o familie”, mai povestește Veronika. Veronika a fost cooptată în trupa Wassabi de către Lora, care a fost impresionată de aptitudinile de dansatoare ale acesteia. „Îi datorez foarte multe Lorei și sunt foarte fericită ca ne-am împăcat. Nu se poate vorbi însă despre reunirea trupei Wassabi. Mona are proiectul ei solo, Lisa este o mamică fericită, Lora are cariera ei de succes, iar eu lansez un proiect muzical împreună cu Iulian, fostul component al trupei Morandi”, mai declară Veronika.

DISTRIBUIȚI