Acasă Muzica Kristine nu mareste pretul -1.000 euro pentru un program-

Kristine nu mareste pretul -1.000 euro pentru un program-

110
0
DISTRIBUIȚI

Desi abia face fata cererilor pentru concerte, managerul artistei Kristine, Radu Baron, a hotarat sa nu creasca pretul de lista al cantaretei, ea mergand in continuare pe 1.000 de euro pentru un program.

“Se thelo”, cel mai nou single compus de Edward Maya si interpretat de Kristine, a declansat un val de cereri din partea organizatorilor de spectacole , numarul concertelor artistei dublandu-se intr-un timp relativ scurt.

La concertele in aer liber, se adauga si cele din cluburi, varianta extended a singe-ului “Se Thelo”, fiind solicitata de DJ-i, la scurt timp de la inceperea difuzarii piesei pe posturile de radio din toata tara.

Cu toate acestea, Kristine impreuna cu managerul Radu Baron, au hotarat sa nu urmeze politica pe care o aplica alti artisti, aceea de a mari brusc pretul atunci cand au un hit in top-urile radio.

“Am stiut de la inceput potentialul Kristinei si pretul va ramane constant, pentru ca nu mi se pare corect sa fortez organizatorii de concerte sa plateasca mai mult doar pentru ca publicul lor isi doreste o artista de succes. Noi credem in calitate la un pret acceptabil si de aceea artistii nostri nu resimt criza. “ – a declarat managerul Radu Baron .

Dupa succesul piesei “Se Thelo” pe care Kristine l-a cunoscut alaturi de compozitorul Edward Maya, cei doi, care sunt si colegi de facultate la Conservatorul “Ciprian Porumbescu” din Bucuresti, pregatesc un nou single, ce va fi lansat in curand .

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI