Acasă Muzica Kristine a luat lectii de araba pentru noul ei single, “Ana Bahebak”

Kristine a luat lectii de araba pentru noul ei single, “Ana Bahebak”

266
0
DISTRIBUIȚI

Dupa „Se thelo„, piesa care s-a bucurat de succes international, Kristine a lansat pe 6 iulie, in cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani” de pe Antena 1, un nou single, “Ana Bahebak”, interpretat in limbile engleza si araba, o compozitie house-dance cu usoare influente orientale.

kristineDaca la engleza se pricepe de minune, pentru limba araba, Kristine a trebuit sa aiba mai multa rabdare si sa roage un designer de origine siriana sa o ajute cu pronuntia.

De altfel, Darin Salman, tanara creatoare de moda din Siria i-a realizat lui Kristine si tinuta pentru promovarea noului single. “Sper ca noul meu single, “Ana Bahebak”, sa se bucure de succes si sa fie bine primit de public. Pentru ca trebuie sa cant cateva pasaje in limba araba, am avut nevoie de ajutor, asa ca am apelat la designer-ul de origine siriana care mi-a realizat o rochie speciala pentru acest single. Am prins repede araba si imi place, asa ca sper sa-mi fac timp sa merg macar la un curs de incepatori ”, spune cantareata care a luat cu asalt cluburile de pe litoral.

Premiera oficiala a piesei va fi urmata de un concurs marca Radio21.ro si www.kristine.ro ce se va desfasura pe site-ul Radio21. Miza pusa in joc consta intr-o “seara la narghilea cu Kristine si dansatoarele ei”, unde castigatorul poate afla direct de la sursa, intr-o atmosfera orientala, dar si degajata, care este povestea noii piese si ce show ne pregateste Kristine pentru vara 2011.

DISTRIBUIȚI