Acasă Muzica Julian M & Veronika lansează “SUPERSTAR”!

Julian M & Veronika lansează “SUPERSTAR”!

429
1
DISTRIBUIȚI

Julian M (Iulian Măgureanu, cunoscut publicului din Morandi) și Veronika aka Veronica Tecaru (ex-Wassabi) lansează un nou proiect muzical pe piața din România.

artwork-SuperstarsÎncepând de săptămâna aceasta primul single al noii trupe, SUPERSTARS, va putea fi auzit pe radio. Cei doi artiști activează de ani buni deja în lumea muzicală românească, Iulian făcând parte din proiectul muzical Morandi până acum 3 ani, iar Veronika cântând în grupul Wassabi până la destrămarea acestuia în 2009.

“Am avut ocazia să cânt cu Veronika într-un turneu cu Morandi și am văzut ca este foarte naturală și talentată. M-am gândit să cântăm împreună pentru ca este un artist ce transmite extraordinar de bine ideea de nonconformism, libertate de expresie și naturalețe. Ceea ce vedeți este exact ceea ce suntem, nu facem compromisuri de dragul faimei și ne dorim ca proiectul să emane naturalețe și energie pozitivă. Noi încercăm să arătăm lumii că prin muzică poți face educație, poți schimba mentalități și, mai mult decât orice, îi poți face pe oameni fericiți” declară Julian M.

„Superstar”, piesa cu care se lansează proiectul muzical Julian M&Veronika este compusă de Mihai Ristea, fiind prima colaborare a acestora. “Piesa reprezintă expresia faptului că toți suntem egali, fiecare este Superstar în felul său, fiecare trebuie sa fie fericit, să se bucure de lucrurile simple care-i înconjoară viața și să nu dea atenție la lucrurile materiale care de altfel sunt foarte volatile. Superstar înseamnă bucurie, zâmbete, dragoste, simplitate, frumusețe, naturalețe” declară Veronika.

Pasionat de muzică încă din copilarie, Iulian Măgureanu își amintește că prima petrecere pentru care a pus muzică a fost în clasa a VI-a. A cochetat cu radioul, televiziunea și presa scrisă. Și-a început activitatea încă din timpul făcultații când a lucrat pentru postul de radio Uniplus, primul radio particular din țară. După colaborarea cu Morandi în perioada 2004 – 2008, au urmat colaborări punctuale cu Direcția 5, între 2009 – 2011.

Veronika Tecaru a fost jucătoare profesionistă de baschet timp de 10 ani, înainte de a se lansa în muzică alături de trupa Wassabi, sub tutela lui Marius Moga. Alături de celelalte membre ale trupei a scos hiturile “Și m-am îndrăgostit”, “Loney girl”, “Don’t go baby”. După despărțirea trupei au urmat colaborări punctuale cu Horia Brenciu și solistul Brad Vee Johnson (fost solist Boney M), cu care a avut un turneu în țară, în anul 2009.

DISTRIBUIȚI