Acasă Muzica Iulia Parlea e sexy spion in videoclipul Allexinno & Starchild – Senorita

Iulia Parlea e sexy spion in videoclipul Allexinno & Starchild – Senorita

621
1
DISTRIBUIȚI

iulia parleaIulia Parlea, iubita lui Iulian Moga, apare intr-o noua ipostaza in cel mai recent clip lansat de Allexinno & Starchild. Dupa ce a putut fi vazuta interpretand diferite roluri in clipurile regizate de iubitul ei, acum frumoasa Iulia apare in postura de spion sexy.

Videoclipul a fost filmat la Saint Tropez Beach Bar Club in statiunea Vlore si are o poveste intortocheata, cu urmariri si fete frumoase. Personajul principal, interpretat de Iulia este un spion cu un target bine stabilit, acela de a-I convinge pe Allexinno si Starchild sa semneze un contract. Daca si-a atins sau nu tinta, descoperiti doar urmarind clipul.

Filmarile au avut loc intr-un loc superb, iar fetele de la Albania Next Top Model care ni s-au alatura, nu au facut decat sa condimenteze atmosfera si sa o faca mai incendiara. Noi ne-am distrat foarte mult si cele doua zile de filmari au fost o petrecere continua. Sper ca acest lucru sa se vada si in clip, iar cei care il urmaresc sa petreaca alaturi de noi”, ne-a declarat Starchild.

Intr-adevar atmosfera de la filmari a fost incendiara, incendiara la propriu in cazul meu. Dupa ce am filmat mai mult de 10 ore la o temperatura de 40 de grade Celsius, aparatura de mixat era incinsa incat atunci cand am pus mana pe butoane m-am fript. Oricum la sfarsitul filmarilor ne-am aruncat cu totii in piscina, a fost mega fun”, a completat Allexinno.

Piesa “Senorita” este in top 10 cele mai difuzate piese romanesti la radio, conform clasamentului intocmit de Media Forest pentru saptamana trecuta.

allexinno & starchild - senorita cover

Urmariti aici videoclipul!