Acasă Muzica Ionut (Provincialii) va avea o fetita!

Ionut (Provincialii) va avea o fetita!

49
0
DISTRIBUIȚI

Peste o luna de zile liderul celei mai de succes trupe pentru petreceri va deveni tatic cu acte in regula. Sotia lui se afla deja in luna a opta si doreste sa nasca natural. Cei doi s-au gandit deja la un nume pentru fetita lor si Sophia este in capul listei.

„Dintotdeauna am stiut ca voi avea o fetita. Chiar si in primele luni, atunci cand nu se stia, eu simteam ca vom avea o fetita”, ne-a declarat Ionut in exclusivitate pentru Replica Vedetelor. Despre asistarea la nastere, Ionut ne-a marturisit: „As vrea sa asist la nastere, insa nu cred ca voi putea deoarece mi-e teama sa nu lesin”.

Provincialii in recilal la Mamaia pe 23 august!

In plan muzical, Ionut se pregateste impeuna cu trupa Provincialii sa incante spectatorii printr-un recital de exceptie la Festivalul Mamaia si in acelasi timp baietii lucreaza la al doilea album ce se va lansa oficial in toamna si se va gasi spre vanzare tot in lantul benzinariilor Lukoil. Pe urmatorul album Provincialii, veti gasi piese celebre cantate intr-o maniera originala, asa cum ne-au obisnuit deja membrii trupei. Dupa succesul rasunator cu albumul „Chitara Maita”, Ionut ne-a oferit cateva titluri care promit la fel de multe laude ca si cele de pe primul album: 5 Chitari, Garofita, Epilog, Leila, Tu, Chibori si multe alte piese care vor ridica in picioare cu siguranta publicul Festivalului Mamaia la fel ca si anul trecut. In sectiunea „Faza Zilei” puteti urmari una dintre cele mai frumoase piese Provincialii: „Chitara Maita”.

replicavedetelor.ro

DISTRIBUIȚI