Acasă Muzica Inna, doar un bun produs de marketing si PR?

Inna, doar un bun produs de marketing si PR?

230
1
DISTRIBUIȚI

Prestatia Innei la inaugurarea National Arena a fost motiv de disputa intre artista si prezentatorii matinalului Antenei 1, Razvan Simion si Dani Otil, dar si intre fanii celor doua tabere.

razvan si dani„Toata lumea a spus ca Marcel Pavel a gresit imnul Romaniei… Marcel Pavel a demonstrat ca se si poate canta pe instalatia aceea de sunet, asta dupa ce Inna a demonstrat ca nu se poate canta… Probabil ca trebuie sa pupam in fund pe cine trebuie… A fost foarte interesant sa o chemi pe Inna sa cante pe un stadion unde oamenii se uita la fotbal. Nu cred ca ea si-a dorit cele 50.000 de fluieraturi pe care le-a primit”, au comentat Razvan si Dani in cadrul matinalului.

„Raspund acestei provocari pentru ca nu vreau ca cei care au urmarit meciul la televizor sa fie informati gresit. Stadionul a avut o reactie negativa cand echipa franceza se retragea de la incalzire, moment in care eu ma pregateam sa intru pe teren.Se pare ca Razvan si Dani erau in cautarea unei noi asistente chiar si la meciul Romania-Franta de nu au putut observa bucuria cu care publicul roman m-a primit pe stadion.”, a raspuns Inna pe contul sau de Facebook.

Prezentatorii matinalului Antenei 1 i-au raspuns Innei: „Într-un fel ne-a făcut surzi, a zis că am fost pe stadion să ne cautam asistenta și de asta nu am fost atenți la felul în care a cântat ea… Inna, ne ești dragă, să nu uiți că ai apărut prima oara la tv la Neatza, dar în concursul X Factor s-ar fi putut să ieși foarte repede!”.

Atat declaratiile Innei, cat si cele ale lui Razvan Simion si ale lui Dani Otil au starnit adevarate furtuni de comentarii pe conturile de pe site-urile de socializare si Youtube intre simpatizantii celor doua tabere. „Nu stiu cum dar mi-am pus in cap toti fanii Innei. Incerc sa explic. Atunci cand a facut o super treaba am aplaudat-o. Atunci cand nu stia nimeni de ea, am chemat-o la Neatza. Cand a facut un super show la Paris (cu baietii de la Senzor) am difuzat imagini in premiera. Pot sa spun si cand o zbarceste rau? Pot sa punctez si momentele slabe sau trebuie sa ne bagam capetele sub plapuma si sa ne mintzim ca niste puberi. Uneori e mai usor sa vorbesti despre Zei dacat despre oameni”, a scris Razvan pe Facebook.

Daca Inna a cantat bine la inaugurarea National Arena, sau daca ea este doar un bun produs de marketing si PR, va lasam pe voi sa decideti.