Acasă Muzica Impact & Moving Elements lanseaza „Radio”

Impact & Moving Elements lanseaza „Radio”

59
0
DISTRIBUIȚI

Ultima piesa care apartine campaniei “6in3” a fost lansata. Cei care nu stiu prea multe despre campanie aflati ca aceasta a durat 3 luni, scopul celor de la Impact & Moving Elements fiind de a capta atentia cu un produs nou pe plan muzical in Romania.Iata ce decalara acestia referitor la campanie:

“In primul rand vrem sa multumim  tuturor partenerilor care s-au implicat alaturi de noi in campania „6in3”. Ne bucuram sa spunem ca, desi campania nu a fost targetata catre zona mainstream din Romania, am avut sprijinul multor trusturi media / websiteuri foarte influente in onlineul romanesc. Aceasta campanie si-a propus sa aduca in atentia publicului si a omenilor din media (radio/tv/presa scrisa), faptul ca exista o intreaga varietate de genuri muzicale si toate pot <convietui>. Acum, la finalul campaniei, putem spune fericiti ca scopul nostru a fost atins. Totodata, vrem sa multumim publicului care ne-a transmis un feedback foarte bun pentru ficare piesa in parte lansata prin intermediul acestei campanii. Tot publicul a fost cel care a decis ca prima piesa lansata, “Today”, merita sa ajunga single, piesa intrand in topurile celor mai influente posturi radio romanesti si fiind in plina ascensiune. Putem spune ca aceasta campanie se incheie cu un single oficial, “Today”, care va beneficia si de un videoclip in viitorul foarte apropiat.

Multumim tuturor celor implicati in campanie, oamenilor din media care au apreciat munca noastra si au vorbit foarte frumos despre piesele noastre, omenilor de radio care au considerat ca piesele lansate prin campanie merita a fi promovate si nu in ultimul rand, publicului fara de care nu am fi reusit sa ne facem cunoscut mesajul.”

<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/z4s03AAjxIs?fs=1&amp;hl=ro_RO&amp;rel=0″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/z4s03AAjxIs?fs=1&amp;hl=ro_RO&amp;rel=0″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”385″></embed></object>

Alexander John

DISTRIBUIȚI