Acasă Muzica Guess Who, „Tot mai sus”!

Guess Who, „Tot mai sus”!

193
0
DISTRIBUIȚI

Fanii „Guess Who” au avut parte luni seara de o dubla surpriza din partea artistului, fiind lansate doua videoclipuri noi: „Oriunde te duci” si „Stiu deja”. Filmarile lor s-au desfasurat pe 10 aprilie intr-o vila din centrul capitalei, in regia lui Iulian Moga, si au durat mai bine de 24 de ore.

Materialele au fost realizate exclusiv pentru fanii din mediul online, strangand deja intr-o zi de la aparitie un numar record de reactii: peste 140.000 de vizualizari si 2400 de comentarii doar pe canalul oficial de YouTube al casei sale de productie (Okapi Sound).

Guess Who - filmari video Oriunde te duci-Stiu deja (foto Bimus) #1Miercuri (11 mai, dupa 19:00) urmeaza sa aiba premiera inca un single nou semnat Guess Who, de data asta adresat publicului din mainstream (radio/TV). Acesta se va numi „Tot mai sus”, precum cel de-al doilea album din cariera sa. Noul material discografic va contine colaborari cu Agresiv, Grasu XXL, Spike, Doc, Fely si va fi lansat la inceputul verii de casa sa de discuri (MusicExpertCompany) impreuna cu GSP. Artistul a declarat: „Albumul este mult mai optimist… se regasesc si teme sociale, si caterinca, si multe din starile mele. Am zis tot ce am vrut pe el. Spre deosebire de primul, pe acesta cant mai mult, experimentand si beaturi, si noi abordari, nefiind ingradit de niciun standard. E muzica!”


Pe numele sau real Laurentiu Mocanu, Guess Who a devenit cunoscut publicului larg la sfarsitul lui 2009, cand a lansat single-ul „Locul Potrivit” (un remake al slagarului „Noi in anul 2000” – Horia Moculescu). El s-a remarcat prin piese cu puternice mesaje sociale, facand parte din noul val de artisti hip-hop care au revolutionat industria muzicala romaneasca. In toamna 2010 a lansat in paralel doua materiale, unul destinat publicului din mainstream (videoclipul „Unu Altul”) si altul pentru online („Manifest”). Aceeasi strategie va fi folosita in continuare, avand la baza politica posturilor muzicale romanesti.

Guess Who: „Manifest” a fost conceput exact ca si videoclipurile „Oriunde te duci” / „Stiu deja”: doar pentru internet. Intentia n-a fost niciodata sa ajunga pe radio sau TV, pentru asta am lansat videoclipul la “Unu Altul”. Insa roata s-a intors, “Manifest” a depasit rapid 6 milioane de views pe YouTube si in prezent este nr 1 la difuzari pe radio/TV.”

DISTRIBUIȚI