Acasă Muzica Guess Who isi lanseaza videoclipul „Tot mai sus”

Guess Who isi lanseaza videoclipul „Tot mai sus”

228
0
DISTRIBUIȚI

“MusicExpertCompany” lanseaza saptamana viitoare noul videoclip Guess Who- „Tot mai sus”. Acesta va avea premiera pe MTV marti, 14 iunie, la 22:00. Simultan, artistul va fi invitat la Pro FM in cadrul emisiunii LoL pentru a da mai multe informatii despre clip si despre noul album.

Materialul video a fost filmat la sfarsitul lunii mai in regia lui Iulian Moga si a beneficiat de o productie impresionanta, o adevarata desfasurare de forte. Single-ul „Tot mai sus” a fost lansat in urma cu o luna, strangand deja peste 1.500.000 vizualizari pe canalul oficial Okapi Sound de YouTube.

Compus de Guess Who si Agresiv, acesta poarta numele celui de-al doilea album din cariera artistului, care va contine colaborari cu Grasu XXL, Spike, Agresiv, DOC si altii.

Pe numele sau real Laurentiu Mocanu, Guess Who face parte din noul val de artisti hip-hop care au revolutionat industria muzicala romaneasca. A devenit cunoscut publicului larg la sfarsitul lui 2009, odata cu lansarea „Locul Potrivit” – o piesa cu puternic mesaj social, single-ul Manifest (noiembrie 2010) confirmand imensul succes la public al artistului.

DISTRIBUIȚI