Acasă Muzica Giulia s-a distrat cu delfinii

Giulia s-a distrat cu delfinii

234
1
DISTRIBUIȚI

Giulia a petrecut in acest weekend citeva ore relaxante cu delfinii din Constanta.

giulia_delfinariuDJ-ita Pro FM s-a aflat la mare pentru citeva concerte dar a profitat de ocazie pentru a face o vizita si la Delfinariu, unde nu mai fusese de cind era mica. Si spre surprinderea ei, nu  numai ca a asitat la spectacol, dar a si facut parte din el, putind sa se joace cu ei. Ingrijitorii din Delfinariu au adus-o pe binecunoscuta cantareata alaturi de ei la pontonul pentru delfini si au invatat-o cate ceva despre dresajul frumoaselor mamifere.

M-am simtit minunat, delfinii sunt extraordinari, prietenosi si tare simpatici. Nu mi-a venit sa cred ca ascultau chiar si de mine”, a declarat Giulia care se va inspira din aceasta experienta pentru a-si personaliza ratusca ce va participa duminica 11 septembrie, la Cursa de Rate de pe Dambovita, organizata de ProFM.

Abia astept cursa de duminica, mi-a ales si eu o ratusca ce va participa alaturi de cele 5.000 pe care ProFM le va lansa la apa, in dreptul Bibliotecii Nationale. Inca ma gindeam cum sa imi personalizez rata, acum sint mult mai inspirata si va spun, daca am reusit sa <dresez> delfini sigur voi reusi sa-mi dresez si rata, astfel incit sa fie cit mai aproape de linia de sosire”, se amuza.

DISTRIBUIȚI