Acasă Muzica Giulia Nahmany revine in muzica alaturi de Adi de la Akcent

Giulia Nahmany revine in muzica alaturi de Adi de la Akcent

82
1
DISTRIBUIȚI

GiuliaNahmanyEvenimentele mondene par sa capete o noua fata, mai exact una caritabila. Giulia Nahmany a fost prezenta de curand la un astfel de eveniment, la realizarea caruia a contribuit prin donatii consistente cat si prin asigurarea machiajului modelelor ce au prezentat rochiile scoase la licitatie.

Intrebata de VJ-ita Music Channel, Gebi, daca se pregateste sa revina in muzica, Giulia a raspuns entuziasmata ca ne pregateste mari surprize, iar singurul detaliu dat este ca Adrian Sina de la Akcent este cel cu care va colabora pentru aceasta revenire, asigurandu-ne ca asteptarea va fi meritat!

Evenimentul s-a tinut intr-un local cunoscut din nordul Capitalei, unde mai multe personalitati si reprezentanti de presa au contribuit la ajutarea unui copil autist. Evenimentul s-a numit „Charity Fashion Fair” iar scopul acestuia a fost strangerea de fonduri ce urmeaza a fi donate copilului in cauza, prin licitatii de haine. Personalitati mondene au fost din plin, pe langa Giulia Nahmany, numarandu-se si Doina Levinta sau Cristina Herea.

DISTRIBUIȚI