Acasă Muzica Giulia Anghelescu s-a pregatit din timp pentru covorul rosu de la Romanian...

Giulia Anghelescu s-a pregatit din timp pentru covorul rosu de la Romanian Music Awards

60
0
DISTRIBUIȚI

giulia_anghelescuRomanian Music Awards le da bataie de cap multor vedete de la noi mai ales la ceea ce inseamna aparitii pe covorul rosu. In timp ce anumite artiste prefera sa aiba cate o tinuta pentru fiecare aparitie, una pentru covorul rosu, una pentru scena si una pentru ridicarea premiului, altele opteaza pentru o singura tinuta toata seara. Sa fie rochie lunga, sa fie scurta, transparenta sau cu spatele gol, astea sunt intrebarile cele mai frecvente.

Giulia a vrut sa scape de grija asta din timp si deja are pregatita tinuta pentru Covorul Rosu: „Ca gazda a premiilor de anul trecut, pentru mine a fost o experienta tare frumoasa si mi-a placut foarte mult. Rochia  pentru Covorul Rosu de anul acesta este gata deja, ne-am gandit din timp desi nu stiu exact ce se va intampla pe scena si cum voi canta, dar eu abia astept”, a spus cantareata.

Romanian Music Awards aduna in fiecare an cei mai in voga artisti romani, iar editia de anul acesta are loc la Brasov pe 16 septembrie.

Mai multe detalii puteti afla in aceasta seara la Music Channel in editia de News de la ora 20.00, prezentata de Sanziana Negru

DISTRIBUIȚI