Acasă Muzica George Vintila se lanseaza in muzica alaturi de Mara si Trupa Sensor

George Vintila se lanseaza in muzica alaturi de Mara si Trupa Sensor

128
0
DISTRIBUIȚI

IMG_9709_resizeDJ-ul ProFM, George Vintila se va relansa si intr-o cariera artistica, dupa cum ii place sa spuna amuzandu-se, si nu oricum, ci printr-o colaborare cu Trupa Sensor si cu Mara, una dintre cele mai bune voci feminine din Romania. Piesa “Watching you”, inregistrata la Kult Studio, in interpretarea  Sensor & Mara vs Mono, ce va fi lansata pe Dance FM ii aduce lui George si un nume de scena, ales chiar de el. “Mono este numele meu de la toate jocurile electronice cu care care m-am jucat si mi se pare potrivit pentru ca vine si din zona sound-ului”, declara DJ-ul ProFM. Aflandu-se la cea de-a doua colaborare cu Sensor, dar prima cu Mara, George s-a implicat nu numai cu vocea in acest proiect, dar si cu propriul text, pe care l-a scris fara sa fi ascultat negativul sau fara sa stie care este povestea piesei.

Noi, in primul rand, suntem prieteni si stilul nostru de lucru a fost cu atat mai relaxat si mai fun cu cat ne si petrecem mult timp impreuna. Astfel, acest featuring a venit foarte firesc, iar Paul de la Sensor a fost cel care m-a convins sa facem aceasta piesa impreuna, el dand dovada de mai multa incredere in potentialul meu artistic decat am avut eu”, povesteste DJ-ul ProFM.

Cat despre Mara, ea a aflat ca va canta melodia cu George si, chiar daca se cunosteau bine, artista spune ca a fost ceva inedit: “ Pentru mine a fost o surpriza totala sa aud de la George versuri de super love… In general mesajele lui sint puternice si pe teme sociale si de aceea am fost surprinsa”, declara Mara, care rezuma povestea piesei, spunind ca George este indragostit de cineva, o persoana pe care o urmareste din umbra. Ea (Mara) intruchipeaza o femeie care e indragostita de el, pe care de asemenea il urmareste pe ascuns. Ce se va intampla pana la urma si cum se rezolva aceasta drama, este o idée de la care Sensor, Mara si George Vintila vor porni atunci cand vor realiza scenariul pentru videoclipul pentru “Watching you”.

Pana atunci, insa, dupa lansarea la Dance FM si alte radiouri, piesa va trece printr-o serie de remixuri special pentru cluburi, dar si pentru concertele live, la care DJ-ul ProFM va participa alaturi de Trupa Sensor si de Mara.

DISTRIBUIȚI