Acasă Muzica Etnic si Nelu Ploiesteanu lanseaza album de muzica lautareasca veche

Etnic si Nelu Ploiesteanu lanseaza album de muzica lautareasca veche

226
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Etnic si Nelu Ploiesteanu lanseaza la inceputul lunii decembrie albumul de muzica lautareasca veche “Fetele sunt floarea vietii”.

are tata doua fete 2 8014Discul este editat de RBA Records si contine atat piese din foclorul lautaresc, cat si piese noi, special compuse pentru maestrul Nelu Ploiesteanu si cele doua Etnice.

Referitor la acest featuring, producatorul muzical al albumului, Radu Baron – director RBA Records, declara: ”Ideea s-a nascut in urma petrecerii de lansare a Cramei Panduri din Bucuresti, unde Etnicele si Nelu Ploiesteanu au avut programe individuale. La un moment dat au cantat si ceva impreuna;  ne-a placut cum a sunat si de atunci am decis sa punem bazele acestei colaborari.”

“Noi il apreciem foarte mult pe nea’ Nelu Ploiesteanu atat ca artist cat si ca persoana in viata de zi cu zi si ii multumim managerului nostru Radu Baron ca a facut posibila aceasta colaborare. Suntem foarte incantate si ne dorim ca aceste piese sa ajunga la sufletele ascultatorilor,” au adaugat fetele de la Etnic.

Si Nelu Ploiesteanu se declara multumit de acest proiect muzical despre care afirma: ” A fost o colaborare extraordinar de frumoasa si placuta cu casa de discuri a domnului Radu Baron, un impresar care stie sa lucreze foarte bine cu artistii. Fetele de la Etnic chiar m-au impresionat, sunt mandru ca am incercat sa fac si asa ceva. Este primul meu album cu doua tinere frumoase care au si voce si care contine si piese create special pentru noi. Pe album veti gasi imprimata si o piesa intitulata <<Are tata doua fete>>, bineinteles compusa special pentru mine si cele doua Etnice, pe care sunt mandru sa le consider fetele mele”. “Cred ca acest proiect este un inceput de colaborare promitator” – a conchis maestrul Nelu Ploiesteanu.”