Acasă Muzica Ellie White şi-a surprins iubitul cu un weekend romantic la munte

Ellie White şi-a surprins iubitul cu un weekend romantic la munte

114
0
DISTRIBUIȚI

Romantica din fire, Ellie White a ţinut să-i facă o surpriză inedită iubitului ei, Doru Tincă, cu prilejul zilei de nastere.

Poze-Ellie-White-FHMArtista şi-a anunţat iubitul în ultima clipa să-şi facă bagajele şi să se pregătească pentru un weekend în care dragostea este cuvântul de ordine. „Am plecat spre Braşov, acolo avea rezervate două nopti în apartamentul unui hotel de cinci stele din Poiana Braşov. Este o cameră cu jacuzzi şi m-am asigurat că va exista şampanie şi o cutie cu bomboane de ciocolată belgiană, preferatele lui Doru”, declară Ellie White.

Cadoul artistei nu se rezumă numai la un weekend romantic ci şi la un gadget pe care Doru şi-l dorea de multa vreme.”Iubitul meu este pasionat de gadgeturi, astfel că i-am comandat un iPad. Acesta este singurul care mai lipsea din colecţie”, mai povesteste Ellie White. Ellie White şi Doru Tincă formează un cuplu de aproape trei ani, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere.Artista nu s-a sfiit să declare că multe dintre schimbările recente din viata ei se datorează lui Doru, care îi ghidează acum cariera ei profesională. Ellie White a revenit pe piaţa muzicală odată cu lansarea piesei „Power of Love”, al cărui clip a fost filmat în Siclia în luna iulie.

DISTRIBUIȚI