Acasă Muzica Elena Gheorghe a primit trei torturi de ziua ei

Elena Gheorghe a primit trei torturi de ziua ei

63
0
DISTRIBUIȚI

In timp ce altii doar petrec de ziua lor, Elena Gheorghe si-a impartit ziua de nastere in care a implinit 25 de ani, intre munca si distractie. Cantareata a fost prezenta la cel mai important eveniment de la sfarsitul saptamanii trecute: Summer Fashion Week.

Artista a urcat pe podiumul festivalului, nu in calitate de manechin, ci in rolul care a consacrat-o, acela de solista. Elena a cantat in cadrul prezentarii colectiei „Princess by Ana Radu”. La sfarsitul prezentarii Ana, nepoata regelui Cioaba, i-a oferit un tort Elenei iar invitatii i-au cantat „La multi ani”. Acela avea sa fie primul tort din acea seara pe care cantareata avea sa-l primeasca.

Imediat dupa evenimentul fashion, Elena a fugit rapid in statiunea Olimp unde a sustinut un concert in clubul „Vision”. Acolo a mai primit un tort, din partea organizatorilor si inca unul mai special din partea prietenilor. In ciuda delicioaselor deserturi primite, cantareata s-a limitat doar la a se simti bine alaturi de prieteni si a nu consuma nici macar o bucatica de dulce, fiind la dieta.

www.agentiadepresamondena.ro

DISTRIBUIȚI