Acasă Muzica Edward Maya si Vika Jigulina dau autografe pe steagul Romaniei

Edward Maya si Vika Jigulina dau autografe pe steagul Romaniei

190
0
DISTRIBUIȚI

Dupa ce au cantat in multe orase din SUA, Edward Maya si Vika Jigulina au luat cu asalt America Latina, si au inceput cu hotelul Hard Rock.

edward-maya-san-diegoDesi aveau emotii, pentru ca erau pentru prima data in San Diego, s-au bucurat de succes ca si in America, unde fanii i-au primit cu urale. Publicul le stia piesele si a cantat la unison cu ei, ba mai mult, cativa fani i-au asteptat cu steagul Romaniei pe care le-au cerut autografe.

„Nu are cum sa nu creasca inima in tine cand auzi sute de oameni strgandu-ti numele, strigand „Bravo Romania!”. E un sentiment care misca pe oricine, iar eu sunt tara mandru ca sunt roman, eu cred ca noi avem valori multe in tara aia mica, multi oameni cu potential, ca suntem o tara care exporta, in primul rand talent, din pacate. De aceea n-as pleca din Romania chiar daca inca mai astept ca piesa „Desert Rain”, care se aude pe toate radoiurile din lume, si care da numele acestui turneu in SUA si America Latina, sa se auda si la mine acasa. Dar am rabdare. Poate asa ne-a fost dat noua, intai sa fim notorii afara si abia dupa la noi in tara”, a declarat Edward Maya.

DISTRIBUIȚI