Acasă Muzica Edward Maya sau Adi de la Akcent? Scandalul nu s-a terminat

Edward Maya sau Adi de la Akcent? Scandalul nu s-a terminat

142
1
DISTRIBUIȚI

Scandalul dintre Edward Maya si RBA Records, pe de o parte, Adi de la Akcent si Roton SRL, pe de alta parte, este departe de a fi terminat, chiar daca primii au obtinut o decizie a Curtii de Apel, care il confirma pe Edward Maya ca autor al piesei “Se thelo”, si da RBA Records drepturile de editare a melodiei.

Desi Curtea de Apel Bucuresti a decis ca incepand cu data de 24 iunie, interpretarea piesei “Se thelo” de catre orice alt artist in afara de Kristine, este ilegala, managerul ROTON, Catalin Moraru a declarat pentru eMulte.ro ca nu exista decat o cale de urmat, si anume atacarea in justitie a acestei decizii judecatoresti. „ROTON va formula recurs impotriva sentintei Curtii de Apel Bucuresti, pentru ca magistratii nu au luat o hotarare corecta in acest caz”, a declarat pentru eMulte.ro Catalin Moraru.
Conform dovezilor depuse de catre RBA Records, piesa “Se thelo”, compusa de Edward Maya, interpretata de Kristine si editata de RBA Records, a fost lansata in emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani” din data de 03.04.2009. O saptamana mai tarziu, aceeasi piesa a fost insa inregistrata abuziv la UCMR, de catre Adrian Sana si apoi interpretata de Roller Sis si editata de Roton, care au incalcat astfel drepturile de editare si de autor ale RBA Records, respectiv Edward Maya.
Managerul Roton a respins insa aceste dovezi, considerandu-le neintemeiate: „Radu Baron este prost informat, iar noi vom lupta mai departe pe calea justitiei, pentru ca sunt convins ca am dreptate”, a completat Catalin Moraru.

1 COMENTARIU