Acasă Muzica DJ Sax isi lanseaza noul proiect

DJ Sax isi lanseaza noul proiect

77
5
DISTRIBUIȚI

Alexander John sau Pop Ioan Alexandru s-a nascut la Sibiu pe data de 30 ianuarie 1993 dar a copilarit in Bucuresti. Activitatea de producator si-a inceput-o la varsta de 15 ani, compunandu-si primele piese sub numele “Dj Sax”, astfel, in toamna anului 2009 ajungand sa aiba nu mai mult de 4 albume produse sub numele “Dj Sax” (The Houserman, I love Trance, Wonderful Dancing si Saturday). La inceputul anului 2010, chiar de ziua lui si-a schimbat numele de producator in Alexander John, numele sau tradus in engleza.

Pana in prezent a compus si piese ca “I need You“, piesa ce a fost declarata cea mai ascultata pe BestMusic.ro, “Please Come Back”, a colaborat cu Fabio (Florin Nita) si cu Squash Productions in proiecte separate si si-a mai adaugat in portofoliul sau inca 2 albume lansate anul acesta: “Dream” si “This Summer” (cel mai recent). A ajuns si in Ibiza Hot Summer 2010 cu piesa “Mettro

Calimbra” poarta denumirea noului sau proiect. despre care acesta spune ca: ”Este o piesa care se potriveste cu toamna, este un extras de pe viitorul meu album, care sper ca va fi lansat in iarna asta, vor fi mai multe piese pe album, colaborari surpriza cu artisti mai mult sau mai putin cunoscuti iar in album veti putea gasi si noul imn al bucurestenilor, dar toate la timpul lor. Am unele proiecte la care lucrez si de cateva luni de zile, pentru noul album. Calimbra este unul dintre acele proiecte”.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII